Startsidanslogan

 

Utbildning

 

Man manageklinikens medarbetare är uppskattade och vana föreläsare inom akademin, för allmänhet och företag.

Riktade och anpassade föreläsningar och utbildningar inom området medicin, psykologi, ledarskap, organisation och kommunikation finns inom vårt kompetensområde. Nedan följer exempel på föreläsningar för företag.

 

Hjärnkoll för ledare och företag

En halv dags utbildning om individen och dennes förutsättningar för ett gott ledarskap. Seminariet innebär ett genomgång av mentala och psykologiska funktioner och förutsättningar för ledarskap, organisationens och ledarskapets betydelse för hälsa/ohälsa och för företagets resultat.

Att prestera när det gäller

Ett kompetensutvecklingspaket for idrottare och artister av olika slag. Innehåller en psykoedukativ grundutbildning, personlig utvecklingsplan utifån de prestationskrav som är aktuella samt en uppföljning över tid av utvecklingen.

 

Hjärnstress och hälsa

En halv dags utbildning om grunder för en fungerande balans för individen och yrkesarbetet. Genomgång av riskfaktorer för och vad som händer vid "utbrändhet" och hur man kan undvika det.

 

Mötet mellan människor, kommunikation och ledarskap

En föreläsning om de psykologiska och biologiska skeenden som inträffar när människor möts. Betydelsen av det första intrycken. Kommunikationen och hur den fungerar utifrån våra hjärnfunktioner och psykologiska egenskaper. Emotionell och social intelligens samt våra möjligheter att läsa tankar och skeenden innan de inträffar, intuition. Vilka grundläggande psykologiska och biologiska fenomen måste man beakta för att bygga varaktiga klient eller kundrelationer?

 

Vill du arrangera ett skräddarsytt utbildningspaket för ditt företag, kontakta Man managekliniken.

 

Kontakt

 

 

Man Manage Kliniken, Odengatan 48A, 113 51 Stockholm, Tel: 070 5717033, E-post:, Web: www.manmanage.se

© Copyright 2008

Webbdesign av Ports Studio